web maker
  1. ARBOPORTAAL - De website Arbototaal is de perfecte startpagina. De website wordt beheert door het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid en u kunt hier terecht voor de meest uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben op gezond en veilig werken. Bezoek de site hier!
  2. NVAB - De Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde. De beroepsvereniging die de belangen van de bedrijfsartsen behartigt. Ook hebben zij diverse richtlijnen uitgebracht die maken dat bedrijfsartsen uniform en kwalitatief goed kunnen adviseren. Bezoek de site hier!
  3. CBR - Op de website van het Centraal Bureau voor afgifte van Rijvaardigheidsbewijzen vind u veel praktische informatie omtrent de keuringen die bij sommige rijbewijzen verplicht gesteld zijn. Bezoek de site hier!
  4. Rij veilig met medicijnen - Op deze pagina kunt u zelf makkelijk en overzichtelijk terugvinden of de door u gebruikte medicatie invloed hebbben op het autorijden. Bezoek de site hier!
  5. NCvB - Het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten is het meldpunt waar bedrijfsartsen beroepsziekten kunnen melden. Ook kunt u op de site overzichten terugvinden van reeds bekende beroepsziekten en de achtergrondinformatie hierover. Bezoek de site hier!
  6. UWV - Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen beheert en controleert de werknemersverzekeringen van de overheid zoals de WW, WIA, WAO en WAJONG. Op de website is overzichtelijke en praktische informatie te vinden voor zowel werkgevers als werknemers.  Bezoek de site hier!

© Copyright 2018 Health Driven - Alle rechten voorbehouden